Kulkuyhteydet ja pysäköinti

Kulkuyhteydet

Hotellin edestä, päätepysäkiltään, kulkee raitiovaunu 1 Eiraan. 
Raitovaunut liikennöivät arkisin (ma-pe) klo 06.00-19.00 välillä, ja viikonloppuisin (la-su) klo 09.30 - 17.00.
Reitti kulkee Sörnäisten, Töölön ja Kampin kautta.
Sörnäisistä voi jatkaa kätevästi vaikka metrolla Itäkeskukseen tai Ruoholahteen.

Paikallisjunilla I ja P pääsee liikkumaan kaikkina viikonpäivinä aamusta pitkälle yöhön 10-15 minuutin välein. I-juna kulkee Rautatieasemalta pohjoisen suuntaan ja P-juna etelän suuntaan Rautatieasemalle.

Hotellin lähipysäkeiltä kulkevat paikallisbussit 69 (Kamppi - Malmi), 56 (Kalasatama - Kannelmäki), 52 (Arabia - Oulunkylä - Munkkiniemi) ja 65 (Rautatientori-Veräjälaakso). Helsingin Seudun liikenteen Reittioppaasta voit hakea matkallesi sopivimmat reitit ja aikataulut.

Taksikyyti lentoasemalle kestää n. 15 minuuttia. Lentokentälle pääsee helposti myös paikallisjunalla I tai bussilla 615, joidenka asemalle/pysäkille kävelee hotellilta noin 5 minuuttia.

Pysäköinti alueella

Hotellia ympäröivillä kaduilla on runsaasti maksutonta ja rajoituksetonta pysäköintitilaa. Huomaathan kuitenkin, että aivan hotellin pääoven edessä on pysäköintikielto 20 m ja vastapäisen korttelin puolella pysäköiminen on rajoitettua arkisin 8-17 ja lauantaisin 9-15. Tarkista mahdolliset muutokset rajoituksiin ennen pysäköintiä. Varmista pihan tai autotallin paikkatilanne vastaanotosta. Älä aja suoraan pihaan, sillä paikkoja on rajoitetusti ja vain määrätyllä alueella.