Ajo-ohjeet

Näin löydät helposti perille Finlandia Park Hotel Helsinkiin

Porvoon / Lahden suunnasta tultaessa

E75- tieltä Käpylän liittymästä Koskelantietä oikealle. Aja suoraan noin kilometri ja käänny liikennevaloristeyksestä oikealle Käpyläntielle ja 100 metrin jälkeen käännös vasemmalle Kullervonkadulle, sitä vielä 200 metriä eteenpäin. Hotelli on Pohjolanaukiolla liikenneympyrän takana vasemmalla. Lahdentieltä Käpylän liittymästä on hotellille alle 1,5 km.

Tampereen suunnasta tultaessa

Hämeenlinnantieltä Haagassa Maaliikennekeskuksen liittymästä ylös ja vasemmalle. Metsäläntietä Maaliikennekeskuksen ohi ja Tuusulantien sillan alta liikennevaloista välittömästi oikealle Panuntielle. Panuntietä n. 500 metriä mäen yli. Hotelli on mäen alla oikealla. Maaliikennekeskuksen liittymästä on hotellille alle 3 km.

Turun suunnasta tultaessa

Turun moottoritien päättyessä ensin vasemmalle Huopalahdentielle ja sitten oikealle Lapinmäentietä ja Vihdintietä Haagan ohitse. 
Tästä 2 vaihtoehtoista reittiä:
1.Hämeenlinnantien yli Pasilaan ja Pasilan ohi siltoja pitkin Mäkelänkadun ja Koskelantien risteykseen, josta vasemmalle Mäkelänkatua lentokentän suuntaan n. 300 m. Juuri ennen moottoritien alkua liikennevaloista oikealle ja Pohjolankatua pitkin suoran päähän. Hotelli on vasemmalla ennen liikenneympyrää. Turun moottoritien lopusta hotellille on matkaa n. 5 km

2. Mannerheimintien risteyksestä Hämeenlinnantietä pohjoiseen. Ensimmäisestä rampista oikealla ylös Maaliikennekeskukseen. Aja keskuksen ohi ja Tuusulantien sillan alta liikennevaloista välittömästi oikealle Panuntielle. Panuntietä n. 500 metriä mäen yli. Hotelli on mäen alla oikealla.

Helsingin keskustasta tultaessa:

Rautatieasemalta Kaisaniemenkatua pitkin Hakaniemen suuntaan ja Hakaniemestä Hämeentietä pitkin Sörnäisiin, josta vasemmalle Mäkelänkadulle (viitoitus lentokentälle). Mäkelänkatua pitkin Velodromin, Käpylän urheilupuiston ja Koskelantien risteyksen ohi aina kadun päähän asti, josta juuri ennen moottoritien alkua liikennevaloista oikealle Pohjolankadulle. Pohjolankatua suoran päähän. Hotelli on ennen liikenneympyrää vasemmalla. Keskustasta hotelliin on matkaa n. 6 km.