Tervetuloa rauhoittumaan Helsingin Käpylään

Käpylän ihanan puutaloalueen puistot ja puutarhat luovat rauhallisen tunnelman keskelle kiireistä pääkaupunkiseutua. Sovi tutustumiskierros 09-799 755 tai pyydä tarjousta:

Tarjouspyynnöt ja tiedustelut myyntipalveluumme puhelimitse 09-799 755 tai sähköpostilla osoitteseen myyntipalvelu@park.fi. 

Alla on koottuna muutamia huomionarvoisia seikkoja:

Kokoustilamme soveltuvat 1-120 henkilön kokouksiin. Tiloja voidaan helposti yhdistellä ja niiden kalustusta muunnellaan tarpeidenne mukaan. Kokoustiloissa on vakiovarusteina videotykki, valkokangas, fläppitaulu sekä muistiinpanovälineet. Kaikissa kokoustiloissamme on käytössä maksuton langaton verkkoyhteys. Ilmainen WLAN toimii myös hotellin yleisissä tiloissa.

Finlandia Park Hotel Helsinkiin löydät perille helposti:

Käpylän asemalle pääsee rautatiasemalta junalla 7 minuutissa, Pasilasta 2 minuutissa ja lentokentältä 20 minuutissa. Hotellin läheisyydessä on lukuisia julkisen liikenteen pysäkkejä ja raitiovaunun 1 päätepysäkki on hotellin edessä.

Autolla Käpylään pääsee mutkattomasti ilman huolia keskustan ruuhkista tai pysäköinnin kustannuksista.Maksutonta pysäköintitilaa on katujen varsilla runsaasti.

Ravintola Puistossa on tarjolla päivittäin buffet -lounas.
Tilaisuutenne luonteesta ja henkilömäärästä riippuen tarjolla on myös erilaisia kolmen ruokalajin pöytiin tarjoiltuja kokonaisuuksia.

Ammatitaitoinen henkilökuntamme huolehtii kokoustiloista sekä tarjoiluista päivän kuluessa sovittujen aikataulujen mukaisesti.
Räätälöimme ammattitaidolla kanssanne onnistuneen tilaisuuden. Kiiretilanteissa tarjoamme valmiita kokonaisuuksia. 

Tarjouspyynnöt ja tiedustelut myyntipalveluumme puhelimitse 09-799 755 tai sähköpostilla myyntipalvelu@park.fi. 

Kokouksen jälkeen päivää voi kesäaikaan jatkaa hotellin suositulla sisäpihan terassilla. Kolme tilaussaunaamme ja uima-allas tarjoavat virkistävät puitteet kokouspäivän pölyjen huuhteluun.

Toivotamme teidät tervetulleiksi laadukkaiden palveluiden pariin Finlandia Park Hotel Helsinkiin.