Evästeet Tietoa evästeistä.
Varaa nyt
+358 9799755
Varaa nyt
kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet ja pysäköinti

Kulkuyhteydet

Hotellin edestä, päätepysäkiltään, kulkee  raitiovaunu 1 Kauppatorille ja linja 1H  ajaa Eiraan asti. Raitovaunut liikennöivät arkisin (ma-pe) klo 06.00-18.00 välillä.
Reitti kulkee Hakaniemen kautta, joka on julkisen liikenteen risteysasema lukuisine bussi- ja raitiovaunupysäkkeineen. Hakaniemestä voi jatkaa kätevästi vaikka metrolla Itäkeskukseen tai Ruoholahteen.

Paikallisjunilla I ja P pääsee liikkumaan kaikkina viikonpäivinä aamusta pitkälle yöhön 10-15 minuutin välein. I-juna kulkee Rautatieasemalta pohjoisen suuntaan ja P-juna etelän suuntaan Rautatieasemalle.

Hotellin lähipysäkeiltä kulkevat paikallisbussit 69 (Kamppi - Malmi), 56 (Kalasatama - Kannelmäki), 52 (Arabia - Oulunkylä - Munkkiniemi) ja 65A (Lauttasaari-Rautatientoeri-Veräjälaakso). Helsingin Seudun liikenteen Reittioppaasta voit hakea matkallesi sopivimmat reitit ja aikataulut.

Taksikyyti lentoasemalle kestää n. 15 minuuttia. Lentokentälle pääsee helposti myös bussilla 615, jonka pysäkille kävelee hotellilta 5 minuuttia.

Pysäköinti alueella

Hotellia ympäröivillä kaduilla on runsaasti maksutonta ja rajoituksetonta pysäköintitilaa. Huomaathan kuitenkin, että aivan hotellin pääoven edessä on pysäköintikielto 20 m ja vastapäisen korttelin puolella pysäköiminen on rajoitettua arkisin 8-17 ja lauantaisin 9-15. Tarkista mahdolliset muutokset rajoituksiin ennen pysäköintiä. Varmista pihan tai autotallin paikkatilanne vastaanotosta. Älä aja suoraan pihaan, sillä paikkoja on rajoitetusti ja vain määrätyllä alueella.


 
Sulje